4 lånetilbydere som tilbyr lån på dagen

Låne penger på dagen? Ja, når vi nå har inntatt 2016 så er det faktisk mulig med såpass effektiv behandling og utbetaling av lån. Du kan søke om å låne penger til ny bruktbil en morgen eller formiddag, og oppleve at pengene er inne på konto noen timer senere. I denne artikkelen skal vi se nærmere på 4 lånetilbydere som tilbyr lån på dagen, og til hvilke betingelser disse lånene tilbys.

Komplett Bank

Komplett.no-gruppen har du helt sikkert hørt om, da disse står bak flere av de mest suksessrike nettbutikkene i landet. Nå har de også startet med banktjenester, gjennom Komplett Bank! Her kan du også søke om forbrukslån på dagen, med inntil 400 000 kroner som lånesum. Banken er såpass moderne at det er en ren internettbank, og følgelig er det datasystemer som automatisk behandler søknaden din. Hvis du signerer lånesøknaden med BankID, så vil lånet utbetales samme dag som du søker (etter vår erfaring gjelder dette lån under 50 000 kroner).

Utover dette så har Komplett Bank sitt forbrukslån nokså gunstige betingelser. Du betaler selv ned når du ønsker, ettersom du kan velge avdragsfrihet akkurat når du vil. Det er ingen fast nedbetalingstid på lånet, og du disponerer pengene akkurat slik du vil. Effektiv rente er i snitt på 16,9 prosent.

Bank Norwegian

Det er tydeligvis inn i tiden å drive med banktjenester selv om moderselskapet driver med noe helt annet. Nok et godt eksempel på dette er Bank Norwegian, som tilbyr Norwegian-lånet på dagen. Også Bank Norwegian er en ren internettbank, så igjen er det automatiske systemer som sørger for effektiv søknadsbehandling. Du får umiddelbart svar på søknaden, og du trenger BankID for å signere dersom du skal ha et lån. Banken nevner ikke noe om utbetalingstiden på sine nettsider, men erfaringsmessig så blir de minste lånene utbetalt samme dag, mens det er få dagers ventetid på større lånesummer.

Fordelen med Bank Norwegian og Norwegian-lånet er at du her kan søke om lån allerede fra du er fylt 18 år gammel. Søkekriteriene for øvrig er ganske så overkommelige, og renten er heller ikke veldig dårlig. I snitt ligger den på 17,8%, men den kan krype helt ned mot 9,59% (laveste mulige effektive rente).

re:member

re:member er en kjent aktør i bransjen, men kanskje ikke akkurat når det kommer til lån på dagen. For tjenesten har i mange år vært et rent kredittkort, men nå tilbys re:member også som forbrukslån. Her kan du låne mellom 10 000 til 350 000 kroner, med inntil 12 års nedbetalingstid. Du bruker lånet til akkurat hva du vil, og det er ikke nødvendig å stille med sikkerhet for å låne. Med andre ord – mange fordeler her! Igjen så får du svar umiddelbart på søknaden om lån her, slik at det i teorien er et lån på dagen. Utbetalingstiden vil dog variere noe, men som regel er det snakk om få dager før pengene er inne på kontoen din.

Effektiv rente for re:member sitt forbrukslån ligger i snitt på 16,93%. Effektiv rente inkluderer alle gebyrer ved lånet, deriblant et etableringsgebyr under oppstart på 750 kroner, og et månedlig termingebyr.

Santander forbrukslån

Frister det ikke med noen av de tre overnevnte? I så fall er heller ikke Santander sitt forbrukslån en dårlig kandidat når det kommer til det å låne på dagen. Her kan du søke om å låne inntil 350 000 kroner til akkurat hva du vil, og det er naturligvis ikke nødvendig med sikkerhet for lånet. Nedbetalingstiden strekker seg inntil 15 år for de største lånesummene, men må nødvendigvis samsvare med størrelsen på lånet. Hvilken rente du får avgjøres først når du har søkt om lånet, men i snitt ligger den på 16,7%. Dette inkluderer også eventuelle gebyrer ved lånet.

Du får raskt svar på søknaden om lån fra Santander. Søker du om morgenen eller tidlig på formiddagen, så er sjansen større for å få lån på dagen. Søker man på ettermiddag, kveld eller i helger, så man uansett regne med noen dagers ventetid før pengene kommer inn på kontoen din.